• images/stories/diashow2/DSC01267.jpg
  • images/stories/diashow2/DSC012762.jpg
  • images/stories/diashow2/DSC01287.jpg
  • images/stories/diashow2/DSC01289.jpg
  • images/stories/diashow2/dia21.jpg
  • images/stories/diashow2/dia22.jpg
  • images/stories/diashow2/dia23.jpg
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval
  • images/stories/diashow/dia1.jpg
  • images/stories/diashow/dia2.jpg
  • images/stories/diashow/dia3.jpg
  • images/stories/diashow/dia4.jpg
  • images/stories/diashow/dia5.jpg
  • images/stories/diashow/dia6.jpg
  • images/stories/diashow/dia7.jpg

Pět důvodů proč jíst pomalu

Jaké přednosti má pomalá konzumace pokrmů ?

 

1. Pomalá konzumace je vhodná pro štíhlou línii. Dá možnost rozpoznat tělu, kdy má dost.

2. Požitek z jídla můžeme mít jen tehdy, když máme na konzumaci čas.

3. Pomalá konzumace zlepšuje trávení. Nadarmo se neříká, že dobře pokousané jídlo je již na půl strávené.

4. Sednout si u jídla je jedna s vyjímečných možností v náročném dni, jak vydechnout a chvíli se zregenerovat.

5. Sejít se u jídla s milými lidmi je i jeden ze sociálcích pozitivních aspektů vedoucích ke zbližování.

Kdo jí s rozumem a prožitkem,  málo kdy skončí v restauracích s fast foodem.

Volba správné restaurace či zařízení je již polovina úspěchu. Snažte se  vyhledávát zdravou a chutnou kuchyni. To souvisí úzce s následným kvalitním trávením a přísunem důležitých živin pro tělo. Současně i se sociálním faktorem, protože u jídla se sejdeme s dalšími lidmi.

Kdo jí pomalu, v pěkném prostředí  zdravou a lehkou kuchyni, obklopen svými přáteli, zvolil tu nejlepší cestu ke zdravému tělu a duchu.